Ik kreeg steeds vaker de melding dat mijn server moeite had met alle data die verwerkt werd door al deze websites. En nog erger, mijn websites werden langzamer!

De eerste paar meldingen dacht ik nog, misschien is er een update bezig op mijn server en heeft ze gewoon even wat meer nodig om na te denken. Maar na dag drie van meldingen, begon ik mij toch zorgen te maken. Wat nu als ik straks een dag bezig moet zijn met back-ups terugplaatsen? Daar heb ik helemaal geen zin in 😂

Wat blijkt? Ik ben de laatste tijd zo hard gegroeid dat mijn VPS-server moeite had om alle data te kunnen verwerken!

Daarnaast ben ik al een tijdje bezig met het vergelijken van hosting partijen in Nederland te bekijken, want eigenlijk wil je natuurlijk je data hier houden. Ik ben uitgekomen op het bedrijf Kavos.

Het opzetten van de server heeft wat tijd in beslag genomen, en de bijbehorende uitdagingen. Maar! Alles is nu volledig over en werkt sneller en overzichtelijker. Precies waar ik van hou.

Ik ben er helemaal klaar voor om mijn nieuwe klanten te verwelkomen met deze nieuwe mijlpaal! De komende maanden zijn er nog enkele nieuwe klanten die hun mijn Dynamisch Webdesign toevertrouwen. En ongetwijfeld zullen dit er nog meer worden 😊

Geef een reactie